User image
Наручите на еКњижари

Вести

26.09.2022.

Конкурс Летњи читалачки маратон је завршен!

Издавачка кућа Кlett за све љубитеље књига, узраста од 11 до 14 година, организовала је наградни конкурс Летњи читалачки маратон. Учесници су добили бесплатно романе по избору из едиције Читалачки маратон, прочитали их, а онда инспирисани романом, припремили су видео снимке и послали их. Конкурс је завршен, одабрани су победници и очекују их дивне награде!

Опширније
17.08.2022.

Продајна места – књижаре у којима можете купити уџбенике

Уколико желите да купите књиге за школу на продајним местима, наше колеге ће вас љубазно дочекати на неколико локација у Београду. Пружиће вам све потребне информације и помоћ при куповини уџбеника за основну и средњу школу.

Опширније
04.08.2022.

Како да подстакнете ученике да буду активни на часу

Већина ученика воли начине рада који им омогућују да активно учествују, а не само да пасивно слушају или читају. Информишите се о томе како подстаћи активност ученика на часу кроз примену пројеката, експеримената, симулација и других начина рада!

Опширније
02.08.2022.

УЗМИ ЗАДЊИ ВОЗ ЗА ЧАЧАК – ДОЂИ НА УЧИТЕЉИЈАДУ!

Небо ведро без облачка, диван дан за пут до Чачка - на VII Учитељијаду, од 21-23. августа 2022. године!

Опширније
29.07.2022.

Лето је одлично време за нове планове и нова достигнућа!

Издавачка кућа Кlett у сарадњи са компанијом НИС обезбеђује до 41% попуста на речнике и приручнике за учење страних језика, уз сакупљене купоне или картицу "Са нама на путу". Ова понуда обухвата и курс у стрипу! У питању је први приручник за учење страних језика у Србији, који је припремљен у форми стрипа. Позивамо вас да више прочитате у чланку!

Опширније