User image
Наручите на еКњижари

Вести

16.05.2023.

Издавачка кућа Klett добитник националне награде „Ђорђе Вајферт“

Издавачка кућа Klett добитник је овогодишње Националне награде за друштвено одговорно пословање „Ђорђе Вајферт“, коју традиционално додељује Привредна комора Србије.

Опширније
21.03.2023.

Расписан конкурс за седмо коло едиције Читалачки маратон

Од 22. марта 2023. године расписан је седми Конкурс за необјављени роман за младе читаоце од 11 до 14 година за шесто коло едиције Читалачки маратон. Конкурс је намењен ауторима који пишу за младе читаоце од 11 до 14 година.

Опширније
27.01.2023.

Презентације уџбеника 2023/24.

Позивамо вас на презентацију нових и унапређених штампаних и дигиталних уџбеника за 1. и 5. разред Издавачке куће „Клет“. Том приликом аутори наших издања упознаће вас cа уџбеницима који подстичу разноврсне могућности организације наставе, привлаче пажњу ученика, буде њихову знатижељу, мотивишу их да активно учествује у наставном процесу и, пре свега, да уче употребљавајући своју интелигенцију.

Опширније
19.12.2022.

Како да подстакнете развој критичког мишљења код ученика?

У пракси, критичко мишљење се састоји од две компоненте: од скупа когнитивних умећа која се користе при обради и продукцији информација и од навике да се та умећа користе у понашању. У наредном тексту сазнајте више о томе како да подстакнете критичко мишљење код ученика.

Опширније