Наручите на еКњижари

Вести

08.05.2013.

Стручне трибине за васпитаче 2013 – резиме

Стручне трибине за васпитаче 2013 – резиме

Током марта и почетком априла текуће године одржали смо стручне трибине и презентације за васпитаче у једанаест градова широм Србије. Трибину „Подстицање и развој стваралаштва деце предшколског узраста“ припремила је доц. др. Сања Филиповић, методичар ликовног васпитања и образовања, професор на факултету ликовних уметности у Београду.

Учесници су се упознали са савременим методичким приступом стваралашатву предшколске деце, методама и средствима које се примењују у подстицању и развијању стваралаштва деце предшколског узраста, поступцима васпитача који подстичу креативност деце. Након уводног предавања, наш педагог Бојана Матовић представила је нова, одобрена издања за предшколски узраст Маша и Раша и предности њиховог коришћења у настави, као и први интерактивни образовни портал www.masairasa.rs.

Желимо да се захвалимо васпитачима који су присуствовали нашим стручним трибинама. Хвала и за све сугестије и идеје које сте нам дали током нашег дружења на трибинама, свакако ће послужити као додатна инспирација за наш уреднички тим.