Наручите на еКњижари

Снежана Неца Јовић и Драган Кувељић: Индивидуализација и мотивација – кључ успешне комуникације

Зашто је добро подстицати иницијативу код деце, охрабрити их да искажу своје мишљење и да слободно кажу како се осећају?
Одговоре на ова питања, али и многа друга којa се тичу покретања ученика на сарадњу, комуникацију, размишљање и истраживање, на овом стручном скупу даће нам Снежана Неца Јовић и Драган Кувељић

Снимак вебинара

Теме вебинара: 

  • > индивидуализација – увид у потенцијале детета и прилагођавање рада;
  • > мотивација – стварање услова да дете активно учествује у процесу учења;
  • > комуникација – коришћење стратегија квалитетне комуникације.

Снежана Неца Јовић

Дипломирала је педагогију на Филозофском факултету у Београду, има специјализацију за методику Грађанског васпитања и звање педагошки саветник. Највећи део личне и професионалне енергије улаже у промовисање и заштиту права детета. Настоји да континуирано ради на повећању својих компетенција.

Драган Кувељић

Дипломирао је на Учитељском факултету у Ужицу, има специјализацију за методику Грађанског васпитања и звање педагошки саветник. Номинован је за једног од најбољих едукатора Србије. Користи сваку прилику да истакне важност и узвишеност племенитог посла учитеља. Непрекидно ради на развоју својих компетенција, како би био добар практичар.

Уколико сте корисник издања издавачких кућа Klett, Нови Логос или Фреска а нисте добили позивницу за овај вебинар, молимо вас да нас контактирате на vebinari@klett.rs