Наручите на еКњижари

Вести

22.08.2023.

Продајна места – књижаре у којима можете купити уџбенике

Продајна места – књижаре у којима можете купити уџбенике

Где можете купити уџбенике?

Уколико желите да купите књиге за школу на продајним местима, наше колеге ће вас љубазно дочекати на неколико локација у Београду. Пружиће вам све потребне информације и помоћ при куповини уџбеника за основну и средњу школу, неуџбеничких издања и школског прибора.

Продајна места

  • Наша књижара у Дечјем културном центру на адреси Таковска 8
    Радно време књижаре током септембра је радним данима од 8 до 20 часова, а суботом од 9 до 15 часова. Овде можете купити уџбенике свих издавача, неуџбеничка издања и школски прибор. Доступно је више начина плаћања: чековима, готовином, картицом и плаћање картицом до 6 рата без камате. Контакт телефон: 064/120-1000.
  • Продајно место у БЕО Шопинг Центру, на адреси Војислава Илића 141, Београд
    Радно време је свакога дана од 10 до 22 часa и радиће у периоду 15. 8 – 30. 9. На овом продајном месту очекују вас Klett уџбеници, Нови Логос уџбеници и књиге за школу издавачке куће Фреска. Понуда обухвата разноврстан и квалитетан школски прибор, као и бројна неуџбеничка издања. Доступно је више начина плаћања: чековима, готовином, картицом и плаћање картицом до 6 рата без камате. Контакт телефон: 064/120-3000.

Ако нисте из Београда, погледајте списак продајних места на којима можете купити уџбенике издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска у градовима широм Србије овде.