Наручите на еКњижари

Ментална снага за сваки дан, Андрија Герић

На осмом вебинару, кроз причу о менталној снази за сваки дан, водиће вас спортски психолог и освајач златне олимпијске медаље у Сиднеју, Андрија Герић.

Термин одржавања вебинара: 
уторак, 16. април у 19 часова

Теме вебинара: 

  • > Како више веровати у себе и подићи своје самопоуздање за одговарања, контролне и писмене задатке?
  • > Управљање фокусом и пажњом.
  • > Усмеравање и контрола емотивних стања.

Андрија Герић

Спортски психолог и освајач златне олимпијске медаље у Сиднеју 2000. године, са више од 20 година искуства у врхунском одбојкашком спорту. Био је члан репрезентације Србије 15 година. Играо и живео у Италији, Србији, Турској и Грчкој. После  спортске каријере академски се едуковао и стекао звање дипломираног психолога и у исто време завршио НЛП методологију за Менталног тренера. У раду користи знања из психологије и практичне психологије и помаже клијенту да сво стечено знање примени одмах на првом тренингу и првом мечу или трци. Радио је са преко 450 клијената из разних спортова попут: фудбала, кошарке, одбојке, тениса, рукомета, ватерпола, атлетике, шаха, бициклизма, једрења, џију-џице, ММА, К1, триатлона, пливања, стоног тениса, голфа, мачевања, јахања, теквондоа и осталих спортова. Његова мисија је помоћи спортистима да се остваре, побољшају свој резултат и достигну све оно о чему сањају.

Уколико сте корисник издања издавачких кућа Klett, Нови Логос или Фреска а нисте добили позивницу за овај вебинар, молимо вас да нас контактирате на vebinari@klett.rs