Наручите на еКњижари

Ива Ераковић: Деца и медији – имамо ли разлога за страх?

На последњем вебинару ове сезоне Образовне академије, причаћемо о информисању и едукацији о положају деце у медијима, постојећим регулативама за њихову заштиту, као и злоупотребама деце на медијској сцени.

Ива Ераковић, политиколошкиња за новинарство и комуникације, на овом стручном скупу пружиће подршку наставницима и родитељима и пробати да одговори на питање имамо ли разлога за страх?

Снимак вебинара

Теме вебинара: 

  • > положај деце у медијима;
  • > позитивни прописи и њихова примена у пракси;
  • > како спречити медијску злоупотребу деце у образовним институцијама;
  • > алати за подршку наставницима и ученицима.

Ива Ераковић

Дипломирана новинарка, завршила политичке науке јер верује у друштвени и лични развој и промену. Низ година провела је у политичком новинарству и маркетингу, а од 2011. године је директорка Пријатеља деце Србије, најстарије организације цивилног друштва за заштиту и промоцију дечјих права у Србији. Ауторка је више програма и пројеката у области културе и комуникација, и тренерица у области медијске писмености и комуникација. Активисткиња је и блогерка у области људских права.

Уколико сте корисник издања издавачких кућа Klett, Нови Логос или Фреска а нисте добили позивницу за овај вебинар, молимо вас да нас контактирате на vebinari@klett.rs