Наручите на еКњижари

Теслианум Алманах, број 4

Четвртим бројем ТЕСЛИАНУМ Алманаха потврђујемо јединствену позицију на светском тржишту првог аналогно-дигиталног Алманаха примењене науке.

Тип корица:

меки повез

ISBN:

9772466387001/4

900,00 РСД

  Опис

  Четвртим бројем ТЕСЛИАНУМ Алманаха потврђујемо јединствену позицију на светском тржишту првог аналогно-дигиталног Алманаха примењене науке. Дарујемо вам важне поруке у три основне теме:

  • Планета Земља,
  • Култура живота,
  • Дигитална трансформација: Мистерије ума.
  У овом издању Алманаха се налази и пет поклон АR-постера који су саставни део нашег пројекта Т2: TESLA SQUARE - Дигитална трансформација, утицај аналогног и дигиталног сигнала на перцепцију ума. Данас је АR - Augmented Reality – односно Проширена реалност, учинила да направимо велики искорак у домену представљања аудио-визуелних порука. Наших пет АR-постера пружају вам одговоре на пет питања: Шта је то Ум - Шта је то Дигитална трансформација - Аналогни и дигитални сигнал у хармонији ума – Енергија, фреквенција, вибрација – Никола Тесла: Овладавање оком ума. Да бисте их погледали, све што треба је да скинете апликацију T2: TESLA SQUARE: Digitalna transformacija из Google Play продавнице, прислоните на постер и одгледате шта имамо да вам поручимо. Као подршку Академији малих генија Тесла Гениус, Издавачка кућа Klett обезбедила је бесплатну доставу Теслианум алманаха на територији Србије, уз минималну поруџбину од 10 примерака. Поручите Теслианум алманах на: 011/3348-384 или prodaja@klett.rs.