Наручите на еКњижари

PONS, Сто на сат речник немачког језика

Желите да мало прођете немачким језиком који Вам је непознат или сте га учили па желите да утврдите или проширите богатство свог речника? PONS Речник Сто на сат НЕМАЧКИ садржи 450 речи и фраза, корисних у свакој ситуацији.

ISBN:

978-86-7762-060-8

250,00 РСД

    Опис

    Желите да мало прођете немачким језиком који вам је непознат или сте га учили и желите да утврдите или проширите богатство свог речника? PONS Речник Сто на сат НЕМАЧКИ садржи 450 речи и фраза, корисних у свакој ситуацији. Подељен је на 12 занимљивих тематских целина, као што су музика, храна, спорт, посао...

    У мини приручнику налазе се све фразе и речи, као и њихови преводи на немачки, које ћете слушати на CD-у. На CD-у је снимак прво речи на српском, после које следи пауза током које имате времена да изговорите превод на немачком. Након тога следи правилан превод на немачком језику који ћете чуди са CD-а. Стандардно DVD паковање у којем се налази CD и мини приручник врло су згодни за ношење, што је још једна предност овог мобилног речника за самостално учење. Слушајући CD на најбољи начин можете да искористите сваки слободан тренутак, у било које време и на било ком месту – на путу до посла или до куће, на путовању, док се рекреирате или једноставно – одмарате код куће.