Наручите на еКњижари

PONS, Корак напред, aудио курс/напредни за учење немачког језика

Знате основе немачког језика и желите да проширите своје знање? Или доста добро владате немачким али ипак желите да проверите своје знање? С успехом сте савладали PONS Аудио курс за почетнике НЕМАЧКИ и желите да наставите даље?

Број страна:

208

ISBN:

978-86-7762-077-6

1.995,00 РСД

  Опис

  Знате основе немачког језика и желите да проширите своје знање? Или доста добро владате немачким али ипак желите да проверите своје знање? С успехом сте савладали PONS Аудио курс за почетнике НЕМАЧКИ и желите да наставите даље? Овај курс ће вам омогућити сигурно напредовање и достизање Б1 нивоа знања. Уз помоћ аутентичних дијалога и текстова моћи ћете да вежбате разумевање слушањем и читањем. Истовремено, разноврсна вежбања побољшаће вам писање и говор и учврстити стечена знања из области граматике, комуникације и речника. Завршним тестом можете проверити стечена знања. Курс обухвата 12 лекција, 3 понављања и 1 завршни тест. После сваке четири лекције понављате све научене садржаје. Свака лекција се састоји од 4 области:

  • Почетак – припрема за дијалог и садржаје лекције
  • Слушање – исцрпна вежбања разумевања на основу слушања
  • Вежбање – утврђивање садржаја који се односе на речник, граматику и комуникацију
  • За крај – текстови на енглеском који покривају теме специфичне за земље немачког говорног подручја
  Курс одликују јасне и прегледне лекције једноставне и разноврсне вежбе, корисне информације о страним земљама, занимљиве илустрације и фотографије. Комплет обухвата уџбеник са приручником. Уџбеником су обухваћене лекције, понављања и тестови, док приручних садржи граматику, транскрипте аудио записа, решења и речник, аудио CD са снимцима комплетних текстова и дијалога, аудио CD за слушање успут са комплетном причом у наставцима као и одабраним реченицама за вежбање. Са овим CD-ом можете да учите свуда и да тако брже савладате језик.