Наручите на еКњижари

Историја, Знам за матуру, дигитална збирка задатака за завршни испит

Дигитална збирка задатака за припрему завршног испита са мноштвом различитих интерактивних задатака, прилагођена свим типовима уређаја. НАПОМЕНА : Ова дигитална збирка налази се на нашој платформи е-Учи на www.euci.rs , а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

349,00 РСД

    Опис

    Ова збирка ће вам помоћи да проверите и побољшате своја знања из једног дела историје, који вам је потребан за полагање комбинованог теска у оквиру завршног испита. Области које су обухваћене задацима су :

    • Историјско знање
    • Истраживање и тумачење историје
    Задаци из обе области разврстани су по тежини у три нивоа постигнућа ( основни, средњи и напредни ниво ) и формулисани су по образовним стандардима. Збирка садржи преко 250 питања са додатком њихових решења и објашњења, која ће вам помоћи да проверите тачност урађених задатака. За лакше сналажење и брже проналажење циљаних садржаја у оквиру ове две велике области, збирка на самом почетку поседује и кратак подсетник о подели прошлости, који може послужити и као упутство за коришћење збирке.