Наручите на еКњижари

Хемија, Знам за матуру, дигитална збирка задатака за завршни испит

Дигитална збирка задатака за припрему завршног испита са мноштвом различитих интерактивних задатака, прилагођена свим типовима уређаја. НАПОМЕНА : Ова дигитална збирка налази се на нашој платформи е-Учи на www.euci.rs , а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

349,00 РСД

  Опис

  Један од наставних предмета из којег ћете решавати задатке на комбинованом тесту јесте и хемија и због тога смо вам припремили ову збирку задатака. Она садржи 174 задатака из области са којима сте се сусретали у 7. и 8. разреду, а то су :

  • Општа хемија
  • Неорганска хемија
  • Органска хемија
  • Биохемија
  • Хемија животне средине
  У оквиру сваке области, задаци су подељени у три нивоа постигнућа ( основни, средњи и напредни ) и сви су у складу са образовним стандардима за крај обавезног образовања. На крају збирке налазе се решења свих задатака, са детаљним поступком израде рачунских задатака. Пример комбинованог теста налази се на самом крају, као додатак који ће вам омогућити да урадите пробни пријемни испит и увидите ниво стечених знања.