Наручите на еКњижари

Географија, Знам за матуру, дигитална збирка задатака за завршни испит

Дигитална збирка задатака за припрему завршног испита са мноштвом различитих интерактивних задатака, прилагођена свим типовима уређаја. НАПОМЕНА : Ова дигитална збирка налази се на нашој платформи е-Учи на www.euci.rs , а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

349,00 РСД

  Опис

  Збирка задатака Знам за матуру из географије састављена је са жељом да вам олакша полагање једног дела комбинованог теста у оквиру полагања завршног испита. У збирци се налазе задаци најразличитијих форми ( допуњавање, вишеструки избор, повезивање, тумачење и цртање графикона, анализа табела, неме карте ). Сви задаци покривају три нивоа постигнућа – основни, средњи и напредни. Задаци обухватају проверу знања из четири области :

  • Географске вештине
  • Физичка географија
  • Друштвена географија
  • Регионална географија
  Решавањем задатака из ове збирке, моћи ћете да проверите степен усвојености знања и вештина из географије стечених током основног образовања и успешно се припремите за полагање завршног испита.