Наручите на еКњижари

Direkt 4, уџбеник и радна свеска + 2 CD-a

Уџбенички комплет за четврту годину гимназија и средњих стручних школа (осма година учења) + 2CD-а Савремени уџбеник немачког језика за четврти разред гимназије и средњих стручних школа који одликују привлачне теме, вежбе за активну употребу језика и богат аудио-материјал.

Тип корица:

меки повез

Број страна:

192

ISBN:

978-86-7762-374-6

Решење Министарства просвете: 650-02-348/2020-03

1.250,00 РСД

  Опис

  Direkt 4 је савремени уџбеник немачког језика за четврти разред гимназије и средњих стручних школа (осма година учења). Као и претходна три наставка, и овај уџбеник одликују привлачне теме, вежбе за активну употребу језика и богат аудио материјал. Радна свеска је обједињена с уџбеником у једној књизи чиме је ученицима олакшано коришћење. Уџбеник садржи:

  • 208 фотографија
  • 88 илустрација
  • 388 вежбања.
  Реч евалуатора: „Вежбања како у уџбенику тако и у радној свесци веома су транспарентна, означена према језичким вештинама и облицима рада тако да се ученици лако сналазе у коришћењу уџбеника и могу без потешкоћа да одговоре на постављене задатке. Фотографије и илустрације су функционалне и усклађене са текстовима и задацима тако да су, у потпуности, подређене налозима и задацима, као и функцији олакшавања разумевања, тако да не одвраћају пажњу ученицима током рада.“ Александра Беговић, саветник у Заводу за унапређивање образовања и васпитања.